Diensten

Nieuwbouw

U bent gestart met de bouw van uw huis? Dan hebt u ongetwijfeld gedacht aan de elektriciteitswerken. Ik kan u hier in helpen al uw dromen waar te maken. Van simpele tot ingewikkelde installaties.

Renovaties

Bij renovatiewerken, klein of groot, zal u ongetwijfeld werken tegenkomen waar u een elektricien voor nodig hebt. Verplaatsen van stopcontacten, schakelaars of lichtpunten.

Schema's maken

Wilt u uw installatie laten keuren dan hebt u een situatieschema en eendraadschema nodig. Hier kunnen wij u verder mee helpen, na een bezoek om uw installatie te controleren beschikken we over voldoende informatie om deze schema's verder uit te tekenen en zo u te helpen u installatie te laten keuren.

ZEKERINGKAST EN BEDRADING

Vernieuwen van uw zekeringkast om zo uw installatie terug veilig en conform de wetgeving te maken is geen overbodig werk.

domotica/PARLEFONIE/ VIDEOFONIE

Domotica installeren is een goed idee. Het verhoogt het comfort in uw leven aanzienlijk. Er zijn heel wat mogelijkheden om uw huis te automatiseren zodat u zich geen zorgen meer hoeft te maken over kleine dingen. Wij kunnen langskomen om samen met u te bekijken wat de beste opties zijn.

Afgekeurde elektrische installaties

Is uw installatie afgekeurd of u hebt uw huis gekocht en de elektrische installatie was afgekeurd. Hier kunnen wij u in verder helpen en alles klaarzetten om terug gekeurd te worden.

LAADPALEN

Rijdt u elektrisch en u zou graag een laadpaal willen installeren, ook dit kan ik plaatsen voor u.

Copyright © 2022 JR Solution Powered by ahmetkara.nl